Workshop: "Hoe blijf je gezond en energiek als ambitieuze zakenvrouw?" By Marie-Claire Hermans

€47,00
Beschikbaarheid: Op bestelling

 

Alles begint bij energie

je vermogen om sneller te genezen, je humeur, passie voor je zaak, je succes, je relaties, puur geluk,… zonder energie wordt alles een uitdagende “klus” waar je alsmaar meer tijd in moet steken om tot goede resultaten te komen.

Projecten waar je begeesterd aan begon blijven liggen, ideeën raken vergeten, dromen weggeduwd, doelen vooruitgeschoven of uitgesteld want waar moet je de energie nog vandaan halen voor je extra mile na een lange werkdag?

Niet de eindeloos lange vergaderingen, de duizend-en-één dingen die je dag vullen, niet de klant die niet komt opdagen op een afspraak, niet je team dat je teleurstelt, niet de deadline die je moet halen is het moeilijkste deel van je dag.

Nee, het moeilijkste begint als je thuis komt, rondkijkt en je realiseert dat er een nieuwe “werkdag” begint terwijl je liefst met een glaasje rood onderuit in je zetel wil zakken voor de rest van de avond.

Het leven waar je van droomde toen je je zaak begon is enkel nog een illusie en de frustratie knaagt: “Waar doe ik dit voor?”

Stilaan voel je je passie tanen.

Reden temeer voor Andrée om Marie-Claire Hermans uit te nodigen voor een dynamische workshop “Hoe blijf je gezond en energiek als ambitieuze onderneemster?”. 

 

Wie is Marie-Claire Hermans?

Marie-Claire, vulde een jaar geleden 2 valiezen, verkocht en gaf weg, alles wat ze bezat. Ze vertrok naar New York om er een nieuw leven te starten vanaf “ground zero”…

… op haar 60ste!

Tien jaar geleden was er echter niets dat er ook maar enigszins op wees dat dit ooit mogelijk zou zijn: na een gevecht van 5 jaar tegen een dodelijke cocktail van 6 ziekten vond ze eindelijk een uitweg uit de twee laatste “ongeneeslijke” diagnoses die haar elk perspectief op een toekomst hadden ontnomen.

Ze gooide àlles wat ze ooit geleerd had over voeding overboord en at enkel nog rauw.

Drie maanden later was ze vrij van Fibromyalgia en chronisch vermoeidheidssyndroom; ze had de code gekraakt van eeuwige uitputting en pijn.

Ze begon opnieuw te studeren, werd een gecertificeerd raw food coachen starte een online coaching zaak.

Haar eerste klant was een Grammy winning jazz muzikant en producer die zijn zelfvertrouwen verloren was aan overgewicht en extreme vermoeidheid.

Sindsdien werkt ze met go-getters rond de wereld die zich met voeding en een gezonde levensstijl tot hun volle potentieel willen ontplooien, zowel in hun werk als in hun leven.

 

Voor wie is deze workshop?

  • Vraag je je af hoe je je carrière kan doen groeien en tegelijkertijd tijd kan maken om je ideale leven te leiden?
  • Wil je eindelijk weten hoe je die laatste koppige 5 of 10 kilo voorgoed kan kwijtraken zodat je weer vol vertrouwen video’s kan maken en op podia spreekt?
  • Wil je leren hoe je moeiteloos je energie kan verdubbelen in de komende weken?
  • Zie je er tegenop om “oud” te worden en maak je je zorgen over hoe je je drukke levensstijl zal kunnen volhouden?
  • Wil je je weer mooi, vitaal en sexy voelen?

 

Wat mag je verwachten?

Marie-Claire en Andrée, owner Taste it Pure & LifeFood enthousiast, sloegen de handen in elkaar om je een ervaring “A la carte” te geven, die de basis legt voor een nieuw leven. Een leven met meer intentie, meer vervulling, meer succes. 

Gedurende 2 uren geeft Marie-Claire je nieuwe inzichten en praktische tools waar je als drukke zakenvrouw meteen thuis -én in de keuken- mee aan de slag kan om je energie te boosten, je natuurlijke balans te herstellen en je vrouwelijke elegantie terug te vinden. 

Nadien is er de kans om te netwerken, terwijl Andrée je zintuigen verleid met al haar Pure Energy Food dat erbij hoort, zodat je honger naar méér krijgt. 

Ze laten slechts een beperkt aantal inschrijvingen toe om je de kans te geven om actief deel te nemen en persoonlijke input te krijgen!   

 

Praktische info

  • Zondag 5 januari 2020 van 10:00 tot 12:00 uur en nadien mogelijkheid voor netwerken met lekkers.
  • Voor early birds en snelle beslissers bieden we deze éénmalige ervaring aan voor € 47 tot maandag 23 december, nadien verdubbelt dit bedrag. 
  • Adres en bereikbaarheid

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen