VitaMix TNC 5200 met universele beker

€660,00
Beschikbaarheid: Op bestelling
  • Bestel 3 stuk(s) voor €594,00 per stuk en bespaar 10%

 

De VitaMix TNC 5200 - een werkpaard in dienst van uw gezondheid

De Vitamix 5200 is het toestel bij uitstek data mixt, maalt en pureert als geen andere en in een oogwenk uw gerechten bereidt met maximaal behoud van alle voedinsstoffen,

  • Verkrijgbaar in 4 kleuren : rood, wit, zwart en inox (geborsteld).
  • 7 jaar waarborg op de motor.
  • Geleverd inclusief beker (2 L), stamper, kookboek en instructie DVD.

Duizenden gezinnen en professionele chefs in de Benelux gebruiken de VitaMix dagelijks voor smoothies, sorbets, sausen, soepen¦ omdat het resultaat onvergelijkbaar is.

De VitaMix is een werkpaard en terwijl alle andere machines hun liedje uitgezongen hebben… gaat de VitaMix rustig door.

Een dergelijk toestel stimuleert je om meer fruit en groenten te eten. Bijvoorbeeld 's morgens een totaalsap of smoothie, 's middags een fruitsaus of fruitmoes, 's avonds een heerlijke soep met overwegend rauwe ingrediënten, gepureerde groenten, of een kruidig sausje

En natuurlijk heb je de talrijke momenten waarop je je gasten verwent met unieke traktaties, heerlijke sorbets of 100% puur vruchtenijs..

Levende voeding, rauwe groenten en fruit verwerken, compleet, zonder de pulp weg te gooien het is een peulschil voor de VitaMix.

De korte bereidingstijden, de eenvoud in het onderhoud, de eenvoud van de ingrediënten, en toch verbluffende resultaten bekomen dat is VitaMix. Al 80 jaar lang de standaard van de blenders, het centrum van de voedselbereiding. Of zoals velen het uitdrukken : neem alles uit mijn keuken weg, maar laat me de VitaMix.

Direct aan de slag met het starterspakket van de VitaMix TNC 5200. Deze set bestaat uit de moter, de complete 2 liter-beker, de stamper, receptenboeken in Frans/Engels , DVD en Nederlandse instructies maak van je keuken een echt VitaMine-atelier !

 

Bron: Groene Dag

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen