Verzenden & retourneren

Hoeveel transportkosten betaal ik? 

 • Wij rekenen 4,95€ kosten per zending indien je het pakje wenst af te halen in een door jou geselecteerd servicepunt van DPD. Bij een aankoop vanaf 50€ is de verzending gratis.
 • Wij rekenen 5,95€ kosten per zending indien je het pakje wenst toegestuurd te krijgen op een door jou gespecificeerd adres.  Bij een aankoop vanaf 75€ is de verzending gratis.

Wil je meer weten over DPD, onze partner voor levering van jou bestellingen? Als klant kan je voor je bestelling een aantal verzend-opties kiezen:

 • Indien je Factuur-adres en je afleveradres hetzelfde zijn (door jou zo aangegeven op onze website), wordt dit adres doorgegeven aan DPD
 • Indien je Factuur-adres en je afleveradres verschillend zijn (door jou zo aangegeven op onze website), wordt dit laatste adres doorgegeven aan DPD
 • Indien je kiest voor een “Servicepunt” kan je het voor jou meest geschikte leverpunt van DPD selecteren (DPD parcelshop). De DPD parcelshops zijn meestal open tot 18u, ook op zaterdag. In Europa zijn er vandaag al meer dan 22.000 leverpunten en groeit continu.

Eens je bestelling betaald is ontvang je van DPD (niet van Taste it Pure) emails mbt de levering van je bestelling. Hierin vind je oa een referentie nummer (Track-en-Trace code) zodat je steeds weet waar je bestelling in het proces zit.

DPD biedt een aantal services/mogelijkheden waarvan hieronder een paar voorbeelden:

 • Je kan de bestelling tot de avond ervoor nog laten leveren op een ander adres
 • Je kan een “neerzettingstoestemming” geven voor levering bij je thuis
 • Via “Predict” weet u tot op 1u nauwkeurig wanneer ze langskomen
 • Kan je je pakket toch niet in ontvangst nemen wordt het naar het dichtst bijzijnde DPD Servicepunt (Parcelshop) geleverd. Hiervan krijg je een briefje in je brievenbus
 • Je krijgt een email indien je bestelling in het servicepunt (parcelshop) is toegekomen
 • Je krijgt na een paar dagen een herinnering via email of SMS indien je bestelling nog niet is opgehaald in het servicepunt (parcelshop)

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? 1-3 werkdagen na de betaling via onze website. In principe kan je via onze website alleen artikels bestellen die op voorraad zijn. Moest om de één of andere reden dit niet het geval zijn, dan informeren wij jou via email over de verwachte leveringsdatum.


Kan ik iets laten verzenden naar het buitenland? 
Vandaag voorzien wij verzendingen naar België en Nederland. Indien je iets wil laten verzenden naar andere landen dan kan je best onze klantenservice contacteren, dan berekenen wij de juiste verzendkosten.


Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aankomt? 
Je kan in eerste instantie contact opnemen met DPD die onze leveringen verzorgt. Je hebt van hen (een) email(s) gekregen met oa het referentienummer van je zending. Je kan hen telefonisch bereiken op 070.246.002, hou dan het referentienummer van je verzending bij de hand.

Je kan ook mailen naar [email protected]. Wij zullen dan contact opnemen met de verzender en je informeren via mail over de status van je bestelling.


Kan ik de producten bij Taste it Pure afhalen? 
Voorlopig leveren wij alleen via de webshop. Indien je hier verder vragen over hebt kan je contact opnemen met onze klantenservice.


Kan ik mijn producten retourneren? 
Wij doen ons uiterste best onze producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Mocht de zending beschadigd zijn dan vragen we je de beschadigde zending naar ons te retourneren. Neem daarvoor steeds eerst contact op met onze klantenservice.

De product(en) moeten compleet en ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd zijn en in de originele zendverpakking te worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.