Betaalmethoden

Op welke manieren kan ik betalen in de Webshop? Je kan momenteel betalen via
- iDEAL,
- Bancontact/Mistercash,
- via bankoverschrijving.
Er worden geen kosten aangerekend voor een betaling.
 

Waarom zie ik Mollie als ik betaal? Mollie is het bedrijf wat voor ons de online betalingen verzorgt.

Wordt de betaling van mijn bestelling veilig verwerkt? De beveiliging en bewaring van de gegevens van de elektronische betaling gebeurt door het gerenommeerd bedrijf Mollie. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele misbruiken en problemen met uw betaling. Mollie is een uiterst betrouwbaar bedrijf met een onberispelijke staat van dienst. Zij hebben bijzonder uitgebreide procedures rond beveiliging en veiligheid. Daardoor garanderen zij een snelle en veilige betaling.


Kan ik betalen via bankoverschrijving? 
Ja dat kan. Indien je kiest voor overschrijving krijg je van Mollie een email met de gegevens voor de overschrijving (rekening nr, mededeling). De bestelling wordt verwerkt op het moment dat het bedrag voldaan is.

Je betaling wordt binnen 14 dagen verwacht. Indien Taste it Pure deze niet ontvangt binnen deze termijn wordt de bestelling automatisch geannuleerd.


Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? 
We verzenden je bestelling na ontvangst van je betaling.

Onze klantenservice kan hiervan uitzonderlijk afwijken. In dit geval is bij niet of niet tijdige betaling van het openstaande bedrag interest verschuldigd zoals in de wet is voorzien (zie algemene voorwaarden).