Champion Juicer - De Kampioen der slowjuicers!

€445,00 €399,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

 

De Kampioen der slowjuicers voor kwaliteitssap of sapkuren

De Champion heeft zijn naam niet gestolen. Hij is sapmaker, moesmaker en rasp. Een duidelijk verschil met de doorsnee centrifuge.

 

U kan het verschil meteen proeven!

Dit toestel is geklasseerd als een machine met een kauwende werking. Hij maakt al kauwend de vezels stuk van alle groente- en vruchtensoorten en breekt als het ware zo alle cellen zodat meer voedende bestanddelen vrijkomen. Dit resulteert in meer vezels, enzymen, vitaminen en sporenelementen. Het sap is in vergelijking met centrifuges voller, romiger, zoeter en rijker van kleur (beter behoud van kleurpigmenten) en smaak.

 

Eenvoudig en vlot in gebruik

De Champion werkt sneller dan de meeste slowjuicers en heeft een grote autonomie, waardoor sap maken haalbaar wordt, ook voor mensen met een druk dagschema!

De grote invulopening (4,5cm) laat toe dat je je ngrediënten niet te klein hoeft te versnijden.

Het monteren en afspoelen na gebruik ervan vergt geen onnodige rompslomp. Alle onderdelen zijn 100 % roestvrij. De snijmessen zijn speciaal ontworpen om het sap en de pulp voortdurend te scheiden, en om te kunnen blijven persen zonder onderbreking.

De Kampioen is niet vermoeid na enkele liters sap.

 

Duurzame kwaliteit

Groene Dag verkocht honderden dergelijke toestellen in de voorbije tien jaar aan gezondheidszoekers, voor therapeutisch gebruik, voor gebruik in sapbars, gezondheidscentra en voor sapkuren, maar bovenal aan mensen die zich iedere dag willen trakteren op heerlijk versgeperst sap.

Duurzamen constructie voor levenslang gebruik.

 

Ook andere bereidingen dan sap

zoals notenboters, fruitijsjes, baby pureetjes, hummus, groenten en noten patés.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen