Ananas gedroogd

€36,00
THT: 28.02.20
Beschikbaarheid: Op bestelling
  • Bestel 3 stuk(s) voor €34,20 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 5 stuk(s) voor €32,40 per stuk en bespaar 10%

 

Natuurlijk gedroogde ananasschijven - Bio

Bij gedroogde ananas is het oppassen geblazen. Het overgrote deel van de gedroogde ananas (in blokjes en schijven) is niets anders dan gekonfijte ananas, met maar liefst 80% toegevoegde suiker. Dit ga je niet vinden bij Taste it Pure.
 
In tegenstelling tot de ingekookte gesuikerde types, worden deze schijfjes gedroogd bij lage temperatuur voor het behoud van hun vitamines en anti-oxidanten en enzymen. 
 

Bijdrage aan je gezondheid

Het Amerikaanse Institute of Medicine beveelt aan dat mannen dagelijks 2.3 milligram mangaan zouden gebruiken. Dit mineraal helpt bij de vorming van sterke botten en bindweefsel. Vrouwen wordt geadviseerd om dagelijks 1.8 milligram te gebruiken. Twee medium schijven gedroogde ananas bezorgen je al snel 75 tot 80 % van deze hoeveelheid,
 
Nog een reden om (natuurlijk gedroogde) ananas te eten, is omdat ananas een mengsel van enzymen bevat, waaronder bromelaïne, dat door wetenschappers geidentificeerd wordt als een behandeling tegen ontstekingen en indigestie. Bromelaïne helpt bij de vertering van eiwitten en het wordt in gesoleerde vorm toegevoegd aan alle enzympreparaten, of afzonderlijk gebruikt tegen sinusontsteking of ter voorkoming van zwelling bij operatieve ingrepen.  Zie ananas dus als je vriend tegen ontsteking !
 
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen