Ontdek onze kook -en lifestyle workshops

Ga je graag zelf aan de slag met natuurlijke ingrediënten? Ben je gebeten door de pure smaken en wil je nieuwe gerechtjes ontdekken? Of ook gefascineerd door een meer natuurlijke leefwijze? Daar helpen wij je graag bij: we bieden verschillende types workshops en cursussen. 

 

Kook kennismakingsdemo's: snel en eenvoudig aan de slag met pure smaken

Wil je graag beleven hoe ik naar voeding en gezondheid kijk? Hoe raw & vegan de rode draad is? Kom dan naar de demo’s die ik geef in mijn prachtige atelier. Ik demonstreer een aantal recepten en jij kan heerlijk onderuitzakken, luisteren, proeven en tips verzamelen. Ideaal als opstapje of duwtje in de rug om meer ‘natuurlijk’ te gaan eten en koken. Ontdek het programma.

Lifestyle workshops, lezingen en cursussen: 

Aansluitend op een meer natuurlijk eetgewoonte, kan je hier ook allerlei andere workshops volgen zoals feng shui, waterlezingen, DIY cosmetica en huishoudproducten ... Ontdek het program.

Kookateliers, ervaar het in de praktijk!

Verdiep je cooking skills, gaande van all natural plant-based food technieken en smaken tot een uitgebreide Oosterse aanpak van voeding en gezond ... Ontdek weldra het programma.