VitaMix A2500i met universele beker

€799,00
  • Bestel 3 stuk(s) voor €719,10 per stuk en bespaar 10%

 

NIEUWIGHEID

De Vitamix Ascent A2500 is de eerste smart blender op de markt. Dankzij deSELF-DETECT -technologieën, bekomt u gemakkelijk een perfect resultaat. De 3 programma’s detecteren automatisch de hoeveelheid inhoud, wat een perfecte blending mogelijk maakt volgens het gewenste volume en consistentie.

 

Smart blending

De Vitamix blender van de Ascent reeks zijn de eerste high performance blenders die beschikken over de Bluetooth en SELF-DETECT technologie. Volgens de volumecapaciteit van de recipiënt et het gekozen programma, zal de Vitamix 2500 van de Ascent Serie de mengtijd aanpassen. U hoeft enkel één van de mengbekers van de Ascent reeks te plaatsen op de blender en de mengtijd zal automatisch berekend en aangegeven worden op het scherm.
De Vitamix 2500 beschikt over 3 automatische programma’s die eindigen zodra de bereiding klaar is.

  • Smoothies
  • Warme soep
  • ijs

 

Vitamix A2500: een oneindig moduleerbare blender!

De Vitamix Ascent blenders passen zich aan aan alle soorten bereidingen. De klassieke mengbeker van 2L helpt u de klassiekers van Vitamix te realiseren: een warme soep in enkele minuten maken, een ijsdessert creëren, granen malen tot meel of nog groenten omvormen in puree. Simpelweg onmisbaar!
De drinkbus is gemaakt voor je bereidingen on-the-go. Neem gemakkelijk jouw vers gemixte smoothie mee naar het werk of steek het in uw sporttas voor later! (beschikbaar op vraag)
De kleine mengbeker is perfect voor het malen van granen, koffie of specerijen, kruiden ruw te hakken of kleine hoeveelheden pesto en sauzen te maken. (beschikbaar op vraag)


De technische pluspunten van de Vitamix A2500

  • een optimale controle van de mengsnelheid om een perfecte textuur te bekomen. Van de salsa saus met stukjes, tot de meest smeuïge puree
  •  “pulse”-functie die de bladen meteen op de maximale snelheid doet draaien. Handig om gemakkelijk in stukjes te hakken of om deeg te kneden.
  • Ingebouwde digitale timer voor een meer precieze bereidingstijd.
  • Gepatenteerde druksysteem om dikkere of bevroren mengelingen naar de bladen te duwen
  • Stalen inox lazer uitgesneden bladen zorgen voor een hoge precisie en gaan duurzaam mee.
  • Gepatenteerde mengbeker die een homogene beweging van de ingrediënten toelaat van boven naar beneden en zelfs onder de bladen, voor een ongeëvenaarde textuur.

BPA FREE en 10 jaar garantie

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen