Probiotica plus

€35,95
* Eenheidsprijs: €0,30 / Capsule
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Bestel 3 stuk(s) voor €34,15 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 5 stuk(s) voor €32,36 per stuk en bespaar 10%

 

Probiotica 

Algemeen
Probiotica zijn voedingssupplementen in de vorm van levende bacteriën die van nature in de darm voorkomen. Als ze in adequate hoeveelheden worden ingenomen hebben ze een effect op hun gastheer, de mens.

De betere probiotica supplementen zijn samengesteld uit verschillende bacteriesoorten en –stammen.
De verschillende soorten en stammen hebben ieder een verschillende, synergetische werking. Hierdoor hebben de beter samengestelde producten een breed spectrum effect. Naast de verschillende stammen zijn ook de hoeveelheid organismen per capsule erg belangrijk voor de werking. Omdat er ongeveer honderdduizendmiljard bacteriën in de darm voorkomen zijn er ook miljarden organismen, Colony Forming Units (CFU), per capsule nodig om enig effect te hebben. Aantallen in slechts miljoenen per capsule zijn niet voldoende. Bron: Groene Dag

Probioti plus bestaat uit verschillende soorten melkzuurbacteriën. Het heeft een beschermend effect tegen bepaalde pathogene bacteriën, heeft een pijnstillende werking ter hoogte van de darmen en helpt ter preventie van infectieuze diarree. Probioti plus gaat een weldoenend effect hebben op de darmflora en gaat het evenwicht van de darmflora herstellen en bewaren. Zeker te gebruiken na gebruik van antibiotica.

Dagelijks gebruik als onderhoudsbehandeling om de darmflora te optimaliseren.

Posologie
3 à 4 capsules per dag

Contra-indicaties
Geen contra-indicaties bekend

Hun inhoudsstoffen: Maltodextrine* : (190 mg), FOS* (fructo-oligo-sacchariden) : (100 mg), Lactobacillus lactis 10 B : (50 mg), Saccaromyces boulardi 20 B : (50 mg), Lactobacillus caseï 100 B : (10 mg), Lactobacillus acidophyllus 100 B : (10 mg), Bifido bacterium Bifidum 100 B : (10 mg)

*Belangrijk is dat deze bacteriën een goede voedingsbodem hebben, daarom zijn er FOS en maltodextrine aan de formule toegevoegd. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen