Just Barley (Gerstgrassap)

Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Bestel 3 stuk(s) voor €23,75 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 5 stuk(s) voor €22,50 per stuk en bespaar 10%

 

Just Barley - Bio

Just Barley is van nature een rijke bron van bladgroen (chlorofyl), sporenelementen en enzymen noodzakelijk voor het leven. Deze vitale nutritiënten zijn een noodzakelijk onderdeel van volwaardige voeding en verschaffen de mogelijkheid om de zuurgraad van het lichaam bij te stellen,een betere bloedsuikerspiegel te bereiken en tal van ziekten te voorkomen, en zo ook een gezonder leven te bereiken.

 

Just Barley - Gedroogd sap van Gerstgras - Bio

Biologisch sap van Gerstgras (100%)

Twee theelepels van Just Barley, gemengd met uw geliefde drank of water kunnen potentieel het immuunsysteem verbeteren en helpen in de strijd tegen ziekte.

 

Just Barley Veggicaps

Capsules (VEGGICAPS), verpakt in potten met 180 stuks.

 

Bereiding en bewaring

Just Barley is levende, natuurlijke en krachtige, en gewaarborgd biologisch geteelde voeding, geproduceerd uit het geperste sap van jong gerstgras met een hoogte tussen 20 en 30 cm.

Eenmaal het sap van zijn vezels werd ontdaan, wordt het zeer kwetsbaar en onstabiel tengevolge van oxidatie en ontbindende enzymatische werkingen. Om het sap te stabiliseren en te bewaren, wordt het snel gesproeidroogd. Het product bevat geen enkel bewaarmiddel. 

Gesloten bewaart het product minstens twee jaar. Eenmaal geopend moet het droog en na gebruik goed afgesloten bewaard worden. Dankzij het toepassen van een speciale sproeidroogtechniek wordt het sap gedroogd bij kamertemperatuur, binnen de 2 seconden. Dankzij het niet verhitten en niet op invriezen berustend proces, worden alle voedingsstoffen maximaal behouden, zonder enige beschadiging in hun natuurlijk complex en samenhang. Het resultaat is een helder groen poeder dat rijk is aan vitamines, mineralen, levende enzymen, chlorofyl en eiwit. 

 

Geschikt voor Diabetici

Just Barley werd gelauwerd met het seal of Approval™ (goedkeuringslabel) als een heilzaam voedingsmiddel dat voor diabetici geschikt is (Diabetes Resources Center). 

Het Amerikaanse Diabetes Resources Center gaf in 1999 een boek uit rond Just Barley.

De wonderlijke genezingskracht van Groene Supervoeding leert u alle voordelen die deze krachtige voeding kan bieden. Hoe het bijdraagt tot een betere weerstand, een beter uithoudingsvermogen, de vertering bijstaat in zijn werk, en een essentieel fundament geeft voor de voeding van diabetici. 100 % zuiver, gecertificeerd biologisc gedroogd gerstgrassap.

 

Ontzuring en verbetering van de stofwisseling

Green Kamut en Just Barley heeft een basische pH, een belangrijke antidote voor onze hoge zuuroverschotten, tengevolge van de westerse geconcentreerde voeding. We kunnen dus stellen dat Green Kamut en Just Barley een belangrijke hulp bieden bij het ontzuren van het lichaam, bij het herstel van een goede stofwisseling en het herstel van de reinigingsmechanismen.

Just Barley is geen medicament. In tegenstelling tot medicatie, heeft Green Kamut en Just Barley geen schadelijke neveneffecten. We kunnen het dagelijks gebruik ervan aanbevelen aan gezonde mensen om hun gezondheid te verbeteren en in optimale conditie te blijven.

Aan mensen met verzuringsklachten, zoals reuma en alle andere chronische degeneratieziekten, raden wij het dagelijks gebruik ervan aan, in combinatie met chlorella en/of andere zeer basisiche groene voeding. Een lepel Green Kamut of Just Barley bevat minder dan 20 calorieën. De heldergroene kleur van Green Kamut en Just Barley is het natuurlijke chlorofyl, zonder enig kunstmatig kleur- of smaakmiddel.

Alles in dit product is zo ontwikkeld dat van toxiciteit geen sprake kan zijn, en dit vanaf de landbouwtechnieken tot en met de verwerking.

 

Invloed op reiniging en zelfgenezing

Omdat Green Kamut en Just Barley evenwichtig, natuurlijk groen voedsel is van de hoogste kwaliteit, helpt het uw lichaam evenwicht te vinden en brengt het lichaam in de beste conditie om zichzelf te genezen en te reinigen. Het gebruik van gezonde, levenskrachtige voeding helpt om gezonde cellen te bouwen, wat resulteert in gezondheid en herstel van de genezende krachten. Het gebruik van dit vitaliserende voedingsmiddel kadert in het "GezondeCellenPlan", een programma dat uitgaat van de sanering van het cellenleven als enige natuurlijke basis voor het herstel van de natuurlijke gezondheid. Zelfs al weten we dat de kleine hoeveelheden waarin Green Kamut en Just Barley worden gebruikt misschien miniem weinig lijken in het geheel van de voeding, toch volstaat het om er gebruik van te maken, om het verschil zelf te ervaren. Dat verschil wordt niet gemaakt door de mineralen en vitamines die dit product bevat, en die we ook niet onderschatten, maar de combinatie ervan met een zeer hoge dosis enzymen en plantenstoffen, waarvan de betekenis voor de gezondheid langzaam duidelijk begint te worden.

 

 

Bron: Groene Dag

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen