Green Kamut (gedroogd sap)

Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Bestel 3 stuk(s) voor €28,50 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 5 stuk(s) voor €27,00 per stuk en bespaar 10%

 

Green Kamut - Sap van graangras - Bio

Biologisch sap van Kamut (65%), samengebracht met Alfalfasap (35%).

Snelle en gezonde "fast-food": een portie (1 g) Green Kamut is een equivalent van 33 ml vers geperst tarwegrassap of een heel grote portie diepgroene bladgroente (120 g).

Kamut is een niet gehybrideerd oer-graangras uit de wieg van onze beschaving met al zijn oorspronkelijke kwaliteiten.

100 % raw food kwaliteit: de levendige kwaliteit van de enzymen, vitaminen en mineralen blijft behouden.

Gedroogd aan 28°C en van begin tot het einde organisch geteeld en verwerkt volgens de strengste normen.

 

Green Kamut/ Kamut- en Alfalfasap gedroogd

Eenvoudig te gebruiken : in water of sap oplossen en opdrinken.

Poeder voor 90 dosissen (1 dosis = 2 koffielepels), goed voor normaal gebruik van ± 90 dagen.

Geleverd in bruine potten die voldoende beschermen tegen lichtinval.

 

Green Kamut Veggicaps

Capsules (VEGGICAPS), verpakt in potten met 240 stuks.

Aanbevolen gebruik: 3 à 6 capsules per dag.

 

Het belang van sap

We hebben ontdekt dat de snelste weg om de immuniteit te herstellen en het lichaam in zijn gezonde staat te brengen, gebeurt dankzij het drinken van rauwe groentesappen (denk bv. aan een sappen-kuur).

Groentesappen kosten het lichaam noch energie, noch inspanning en vergelijk je bijna met (natuurlijke) intraveneuze voeding. Binnen enkele minuten zijn de voedingsstoffen in de bloedstroom en voeden de cellen en het immuunsysteem.

Green Kamut en Just Barley zijn puur gedroogd sap van jong kamutgras en Alfalfa of gerstgras, met behoud van alle kwaliteiten, inclusief enzymen.

In onze snelle, jachtige wereld, doen velen niet de moeite om zelf dagelijks sap te extraheren uit rauwe groenten, maar het is zeker mogelijk voor hen om steeds Green Kamut en Just Barley bij de hand te hebben.

 

Waarom Green Kamut?

Green Kamut en Just Barley is voeding van de allerhoogste kwaliteit. Wij menen dat het gebruik van Green Kamut en Just Barley voor velen een versterking van het lichaam kan zijn, die naast een levende voeding zorgt voor de volledige beschikbaarheid van alles wat het organisme behoeft. Toepassingen van deze voeding zijn er zowel bij zieken als bij gezonden, bv. als ondersteuning van de geestelijke functies van managers, zenuwlijders, gestresseerde personen; bij zwangerschap en borstvoeding, bij intense sportbeoefening ...

Als je zoekt naar de krachtigste bladgewassen in de natuur, vind je de grassen van granen, een groep van unieke planten die zo rijk voorzien zijn van een breed spectrum aan voor de voeding belangrijke substanties, dat er dikwijls naar verwezen wordt als de multivitamins van de natuur.

Pure Planet biedt twee niet gepasteuriseerde graangras-sappen aan in poeder, gegroeid in organische grond, uit organische zaden, en gebruik makend van de strengste regels voor de biologische landbouw en verwerking. Gekweekt in de zuivere koele lucht van de Amerikaanse hooglanden, onder een stralende zon, die hun uitzonderlijke inhoud versterkt. In tegenstelling tot grassen, gekweekt in schalen, kunnen deze in volle grond gekweekte grassen zich krachtig bewortelen, om meer mineralen te absorberen, zodat u daarover kunt beschikken.

Er is geen sprake van vulmiddelen, geen zoetstoffen, geen enkele vorm van additieven
Eigenschappen van deze gedroogde sappen:

  • USDA Certified Organic
  • Gegarandeerd Kosher / certificaat van Kashrus Laboratories
  • Gelauwerd door de Diabetic Resource Center / goedkeuringszegel
  • Zonder grasvezels, gist, zonder soja, zonder maïs, maltodextrine, bruine rijst of rijstvezels, noch toegevoegde suiker

Green Kamut is levende, natuurlijke en krachtige, en gewaarborgd biologisch geteelde voeding, geproduceerd uit het geperste sap van jong kamutgras met een hoogte tussen 20 en 30 cm.

Eenmaal het sap van zijn vezels werd ontdaan, wordt het zeer kwetsbaar en onstabiel ten gevolge van oxidatie en ontbindende enzymatische werkingen. Om het sap te stabiliseren en te bewaren, wordt het snel gesproeidroogd. Het product bevat geen enkel bewaarmiddel.

Gesloten bewaart het product minstens twee jaar. Eenmaal geopend moet het droog en na gebruik goed afgesloten bewaard worden. Dankzij het toepassen van een speciale sproeidroogtechniek wordt het sap gedroogd bij kamertemperatuur, binnen de 2 seconden. Dankzij het niet verhitten en niet op invriezen berustend proces, worden alle voedingsstoffen maximaal behouden, zonder enige beschadiging in hun natuurlijk complex en samenhang. Het resultaat is een heldergroen poeder dat rijk is aan vitamines, mineralen, levende enzymen, chlorofyl en eiwit.

Green Kamut heeft een basische pH, een belangrijke antidote voor onze hoge zuuroverschotten, ten gevolge van de westerse geconcentreerde voeding. We kunnen dus stellen dat Green Kamut een belangrijke hulp bieden bij het ontzuren van het lichaam, bij het herstel van een goede stofwisseling en het herstel van de reinigingsmechanismen.

In tegenstelling tot medicatie, heeft Green Kamut geen schadelijke neveneffecten. We kunnen het dagelijks gebruik ervan aanbevelen aan gezonde mensen om hun gezondheid te verbeteren en in optimale conditie te blijven.

Aan mensen met verzuringsklachten, zoals reuma en alle andere chronische degeneratieziekten, raden wij het dagelijks gebruik ervan aan, in combinatie met Chlorella en/of andere zeer basisiche groene voeding. Een lepel Green Kamut bevat minder dan 20 calorieën. De heldergroene kleur van Green Kamut en is het natuurlijke chlorofyl, zonder enig kunstmatig kleur- of smaakmiddel.

Alles in dit product is zo ontwikkeld dat van toxiciteit geen sprake kan zijn, en dit vanaf de landbouwtechnieken tot en met de verwerking.

Omdat Green Kamut evenwichtig, natuurlijk groen voedsel is van de hoogste kwaliteit, helpt het uw lichaam evenwicht te vinden en brengt het lichaam in de beste conditie om zichzelf te genezen en te reinigen. Het gebruik van gezonde, levenskrachtige voeding helpt om gezonde cellen te bouwen, wat resulteert in gezondheid en herstel van de genezende krachten. Het gebruik van dit vitaliserende voedingsmiddel kadert in het "GezondeCellenPlan", een programma dat uitgaat van de sanering van het cellenleven als énige natuurlijke basis voor het herstel van de natuurlijke gezondheid. Zelfs al weten we dat de kleine hoeveelheden waarin Green Kamut worden gebruikt misschien miniem weinig lijken in het geheel van de voeding, toch volstaat het om er gebruik van te maken, om het verschil zelf te ervaren. Dat verschil wordt niet gemaakt door de mineralen en vitamines die dit product bevat, en die we ook niet onderschatten, maar de combinatie ervan met een zeer hoge dosis enzymen en plantenstoffen, waarvan de betekenis voor de gezondheid langzaam duidelijk begint te worden.

 

 

Bron: Groene Dag

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen