Amandelen, type California (dun vliesje)

€7,00
* Eenheidsprijs: €23,34 /
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Bestel 3 stuk(s) voor €6,65 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 5 stuk(s) voor €6,30 per stuk en bespaar 10%

 

Amandelen - Bio/Natural

 

Taste it Pure biedt 3 varianten aan
 

  • Amandelen uit Californië - Onbewerkt

Amandel, koning van alle noten. Bewaart het langst in zijn natuurlijk bruine verpakking. Deze rauwe, niet gepasteuriseerde en niet nabehandelde amandelen van het Californische type zijn van nature zoet en geven een prachtig romig resultaat in al je bereidingen. We kozen voor u de mooiste noten (formaat 14+) voor een plantaardige mix van volwaardig eiwit, calcium, zink en antioxidanten, voor een dagelijkse portie kracht. Geniet ervan in een notenmix, in notenmelk, gepureerd of gemalen, in salades en sauzen.

  • Bio amandelen uit Spanje

Haal een beetje zon in huis met deze Spaanse biologische amandelen. Geen enkele andere noot verdient op zo'n onbetwiste manier het label rauw en onbewerkt en natuurlijk, als deze authentieke Spaanse noot, die samen met olijven gedurende honderden jaren het kenmerk van de Spaanse traditie was. Ideaal om te weken en na het inweken (in zuiver water) op een gemakkelijke manier te pellen, voor een gladde en witte melk, notenkaas, saus, of in smoothies.
 

  • Bio amandelen, gepeld, uit Spanje

Geen zin om de amandelen zelf te pellen? Geen probleem. Met deze gepelde noten, haal je het beste van de amandelen in huis. Deze Marcona amandelen staan bekend om hun zachte, zoete en delicate smaak. De natuurlijke botersmaak is het resultaat van het hogere vetgehalte. Vind je andere amandelen in de pel te houterig, dan zal je deze Marcona-amandelen zeker waarderen. En ook deze amandelen doen niet onder als bron van eiwitten, antioxidanten, ijzer en calcium. Ideaal in salades, notenkaas, gecombineerd met fruit tot een heerlijke notensaus of in de rauwe traktaties.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen